Geavanceerde services

Lees over wat wij te bieden hebben

pedicure behandelingen

mooie en verzorgde voeten

Een ware "weldaad" voor je voeten. Je wordt behandeld door een gediplomeerd pedicure die op de hoogte is van de meest geavanceerde technieken wat betreft nagelreparatie, mycose behandeling en voetproblemen. Tijdens de behandeling wordt gewerkt met de producten van Coutrin (op basis van tea trea oil) en LCN Mykosept (anti micotische werking) om de gewenste resultaten te bereiken. 

Geen voetproblemen? Laat je voeten dan verwennen door een heerlijke SPA behandeling waarna je met een goed gevoel en zijdezachte voeten naar buiten loopt.

manicure-pedicure

Voetreflex massage

kom volledig tot rust

Voetreflexmassage is een eeuwenoude geneeswijze, die ervan uitgaat dat op de voeten zogenoemde reflexzones liggen die in nauwe verbinding staan met organen, klieren en overige delen van het lichaam.


Bij de behandeling wordt een massagetechniek toegepast, waarbij d.m.v. druk op bepaalde delen van de voet het overeenkomstige lichaamsdeel wordt geactiveerd of gekalmeerd.


Zo wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam geactiveerd. Dit geeft de meest natuurlijke vorm van herstel.

Zweedse massage

Manicure behandeling

zijdezachte en verzorgde handen

Je handen zijn je visite kaartje, toch? Laat ze daarom tijdens een manicure behandeling heerlijk verwennen. Terwijl je nagels en nagelriemen verzorgd worden krijg je professioneel advies over de verzorging en verbetering van eventuele nagel of huidproblemen. 

De basis manicure behandeling is eenvoudig uit te breiden naar een SPA manicure waarin er extra nadruk wordt gelegd op de huid en nagelomgeving. Met een mooie lak als finish ben jij helemaal klaar voor dat leuke feestje of gewoon om lekker op de bank te hangen.

Tijdens de manicure behandelingen gebruiken we de producten van CND die speciaal aan jouw huid en nageltype worden aangepast. 

manicure

CND Shellac™ behandeling

14+ dagen mooie en stralende nagels

Shellac™ dat als een nagellak wordt aangebracht en vervolgens wordt uitgehard in de CND™ LED-lamp heeft een houdbaarheid van minimaal 14 dagen. Shellac™ is het perfecte systeem voor vrouwen met natuurlijke, gezonde nagels die geen kunstnagels willen, maar wel langdurig perfect gelakte en verzorgde nagels.
Tijdens deze behandeling worden eerst uw nagels en nagelriemen verzorgd en in model gebracht, waarna de CND™ Shellac™ wordt aangebracht en u 14+ dagen kunt genieten van mooie, stralende nagels.

Deze behandeling kan zowel voor de voeten als handen geboekt worden én in combinatie met een manicure of pedicure behandeling.

Bloemen en Nails

Browstyling

perfecte wenkbrauwen

Het valt niet te ontkennen; ogen en wenkbrauwen bepalen grotendeels je uitdrukking en voorkomen. De manier waarop wenkbrauwen geshaped en gekleurd zijn kan iemands uitdrukking volledig veranderen.

Tijdens een browstyling behandeling worden niet alleen jouw wenkbrauwen perfect in model gebracht, je kunt er ook voor kiezen om ze te laten kleuren met henna of wenkbrauwverf.  

Een browstyling behandeling wordt altijd netjes afgewerkt met wenkbrauwmake-up. Voor wenkbrauwen die "always on fleek" zijn!

Tijdens de browstyling behandelingen wordt gebruik gemaakt van de producten van Perfect Eyelash. 

Wenkbrauw Gereedschap

Lash Volume Lift

Een open, stralende blik voor 6 tot 9 wkn

Wil je je uiterlijk opfrissen? Tijdens de lash volume lift worden jouw natuurlijke wimpers gelift, gekruld en verzorgd met producten die onder andere Keratine, Vitamine-E en Collageen bevatten. Er wordt er gebruik gemaakt van siliconen pads in plaats van ‘schadelijke’ wimperkrultangen en warmte waardoor de wimpers broos worden en afbreken.

Tijdens de lash volume lift maken we gebruik van de baanbrekende producten van Perfect Eyelash.

Long Lashes

Brow lamination

perfect volle en strakke wenkbrauwen tot 9 wkn

Brow Lamination, ook wel de Brow Lift genoemd, is een nieuwe, innovatieve behandeling om de wenkbrauwen de perfecte vorm te geven!

Het resultaat van deze indrukwekkende behandeling zijn vollere, perfect gevormde en strak uitgelijnde wenkbrauwen en dat tot wel twee maanden lang! Brow Lamination is ideaal voor personen waarbij de wenkbrauwharen in verschillende richtingen groeien, wat snel kan resulteren in een ‘rommelige’ look. De Brow Lamination temt zelfs de meest stugge wenkbrauwharen!

Na de behandeling is het nog steeds mogelijk om de wenkbrauwen in een ander model te borstelen, het resultaat blijft dus te personaliseren naargelang de gewenste look voor die dag.

wenkbrauw Plukken

permanente make-up / microblading

een permanent natuurlijke uitstraling

Bij een behandeling met permanente make-up worden tijdens verschillende behandelingen kleurpigmenten op veilige wijze oppervlakkig in de huid aangebracht. Door het gefaseerd aanbrengen van deze kleurlagen is het mogelijk om tussentijds de kleur en vorm naar wens aan te passen. Het resultaat is hierdoor zacht en natuurlijk en sluit aan bij de verwachting van de cliënt. Het resultaat zal uiteindelijk vervagen. Afhankelijk van je levensstijl en de plek van behandeling begint dit proces na ongeveer een jaar. De gemiddelde cliënt komt om de 14 maanden terug voor een korte nabehandeling om een optimaal resultaat te behouden.

eyeliner make-up